Campanii Pay Per Click

  • home
  • /
  • Campanii Pay Per Click

Adreseaza-te clientilor cand acestia cauta companii ca a ta in motorul de cautare Google sau Google Maps.

 

De ce sa alegi Google ADS?

 

Google Ads este un sistem de publicitate online prin care vei plati doar atunci cand un potential client acceseaza anuntul publicitar, platesti numai pentru rezultate (PPC – pay per click). Ai control total asupra bugetului, reclamelor si asupra celor care vad reclama.

Google Ads este un sistem de publicitate online prin care vei plati doar atunci cand un potential client acceseaza anuntul publicitar. Ai control total asupra bugetului, reclamelor si asupra celor care vad reclama.

Afisati anuntul DOAR atunci cand utilizatorii cauta ceea ce oferiti

Google este platforma unde utilizatorii cauta ce sa faca, unde sa mearga si ce sa cumpere. Anuntul tau se poate afisa oricand pe Google, chiar in momentul in care un utilizator cauta produse sau servicii similare celor pe care le oferi.

Utilizatorii pot fi transformati in clienti valorosi cu ajutorul unui anunt afisat la momentul potrivit, fie ca sunt pe computer, fie ca sunt pe un dispozitiv mobile.

Rezultate obtinute pentru fiecare obiectiv dorit:

  • sporesti numarul de vizite in site-ul tau;
  • obtii mai multe apeluri telefonice;
  • iti cresti numarul de vizitatori ai magazinului tau online;

 

Prin Google Ads poti oferi publicitate doar persoanelor interesate de produsul si/sau serviciul tau, deoarece reclama este afisata exact la momentul solicitat de client (in urma cautarilor pe motorul de cautare Google).

 

Eficienta bugetului tau se obtine prin intermediul serviciului pus la dispozitie de specialistii Fokus Interactive, certificati Google Ads, care se ocupa in detaliu de managementul campaniei tale, ce include:

1Configurare Cont
Stabilim impreuna structura contului si bugetul optim per campanie.

2Cercetare/Monitorizare Cuvinte Cheie
Analizam si identificam cele mai relevante cuvinte cheie si strategii, astfel incat reclamele tale sa fie cat mai targetate, in functie de obiectivul dorit.

3Studiu Concurenta
Studiem concurenta din punct de vedere al cuvintelor cheie si al anunturilor folosite pentru ca afacerea ta sa aiba prioritate.

4Realizarea Anunturilor
Formulam anunturile text pentru a obtine o rata de click (CTR) cat mai mare si un cost cat mai scazut.

5Urmarire Rezultate
Configuram uneltele necesare urmaririi rezultatelor campaniei. Iti transmitem periodic rezultatele prin e-mail, telefon sau in cadrul unei intalniri.

6Evaluarea rezultatelor
Studiem bugetul cheltuit si rezultatele atinse si va propunem directii noi de dezvoltare si optimizare.

7Imbunatatirea Campaniei
Verificam frecvent rezultatele campaniei si facem ajustarile necesare ca aceasta sa se incadreze in parametrii de rentabilitate stabiliti de comun acord.

Tipuri de campanii Google Ads oferite de Fokus Interactive:

  • Campanii de Search bazate pe cuvinte cheie;
  • Campanii de Search tip Shopping Ads;
  • Campanii de promovare in reteaua de Display Google;
  • Campanii de Remarketing Dinamic.

 

De ce sa alegi Facebook Ads?

 

Pentru ca pe Facebook sunt peste 7.200.000 de utilizatori romani, care isi petrec online cel putin jumatate din timpul lor liber. De ce sa nu ii targetezi exact pe cei din aria ta de interes si sa nu incerci sa ii transformi din potentiali in clienti?

 

Reclamele prin Facebook au efect rapid, se implementeaza intr-un interval de timp scurt si nu sunt la fel de scumpe precum alte metode de advertising.

 

Incepe acum prima ta campanie Pay per Click!

O metoda puternica de promovare – rapida, accesibila, masurabila!

Scrie-ne in formularul alaturat si vei fi contactat de un specialist PPC!