Campanii Pay Per Click

  • home
  • /
  • Campanii Pay Per Click

De ce să alegi Google ADS?

 

Google Ads este un sistem de publicitate online prin care vei plăti doar atunci când un potential client accesează anunțul publicitar, plătești numai pentru rezultate (PPC – pay per click). Ai control total asupra bugetului, reclamelor și asupra celor care văd reclama.

Google AdWords este un sistem de publicitate online prin care vei plati doar atunci cand un potential client acceseaza anuntul publicitar. Ai control total asupra bugetului, reclamelor si asupra celor care vad reclama.

Afișați anunțul DOAR atunci când utilizatorii caută ceea ce oferiți

Google este platforma unde utilizatorii caută ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere. Anunțul tau se poate afișa oricând pe Google, chiar în momentul în care un utilizator caută produse sau servicii similare celor pe care le oferi.

Utilizatorii pot fi transformați în clienți valoroși cu ajutorul unui anunț afișat la momentul potrivit, fie că sunt pe computer, fie că sunt pe un dispozitiv mobile.

Rezultate obținute pentru fiecare obiectiv dorit:

  • sporești numărul de vizite în site-ul tău;
  • obții mai multe apeluri telefonice;
  • își crești numărul de vizitatori ai magazinului tău online;

 

Prin Google Ads poși oferi publicitate doar persoanelor interesate de produsul și/sau serviciul tau, deoarece reclama este afișată exact la momentul solicitat de client (în urma căutărilor pe motorul de căutare Google).

 

Eficienta bugetului tau se obține prin intermediul serviciului pus la dispoziție de specialiștii Fokus Interactive, calificați Google AdWords, care se ocupă în detaliu de managementul campaniei tale AdWords, ce include:

1Configurare Cont
Stabilim împreuna structura contului și bugetul optim per campanie.

2Cercetare/Monitorizare Cuvinte Cheie
Analizam și identificam cele mai relevante cuvinte cheie și strategii, astfel încât reclamele tale să fie cât mai targetate, în funcție de obiectivul dorit.

3Studiu Concurență
Studiem concurența din punct de vedere al cuvintelor cheie și al anunțurilor folosite pentru ca afacerea ta să aibă prioritate.

4Realizarea Anunțurilor
Formulăm anunțurile text pentru a obține o rată de click (CTR) cât mai mare și un cost cât mai scăzut.

5Urmarire Rezultate
Configurăm uneltele necesare urmăririi rezultatelor campaniei. Îți transmitem periodic rezultatele prin e-mail, telefon sau în cadrul unei întâlniri.

6Evaluarea rezultatelor
Studiem bugetul cheltuit și rezultatele atinse și vă propunem direcții noi de dezvoltare și optimizare.

7Îmbunătățirea Campaniei
Verificăm frecvent rezultatele campaniei și facem ajustările necesare ca aceasta să se încadreze în parametrii de rentabilitate stabiliti de comun acord.

Tipuri de campanii Google Ads oferite de Fokus Interactive:

  • Campanii de Search bazate pe cuvinte cheie;
  • Campanii de Search tip Shopping Ads;
  • Campanii de promovare in reteaua de Display Google;
  • Campanii de Remarketing Dinamic.

 

De ce sa alegi Facebook Ads?

 

Pentru ca pe Facebook sunt peste 7.200.000 de utilizatori romani, care isi petrec online cel putin jumatate din timpul lor liber. De ce sa nu ii targetezi exact pe cei din aria ta de interes si sa nu incerci sa ii transformi din potentiali in clienti?

 

Reclamele prin Facebook au efect rapid, se implementeaza intr-un interval de timp scurt si nu sunt la fel de scumpe precum alte metode de advertising.

 

Incepe acum prima ta campanie Pay per Click!

O metoda puternica de promovare – rapida, accesibila, masurabila!

Scrie-ne in formularul alaturat si vei fi contactat de un specialist PPC!

ro_RORomanian